2016. október 3., hétfő

FN9 Fenntarthatósági Nap 9. Budapest 2016.09.24.

Mi ez?

" A Fenntarthatósági Nap egy fesztiválkonferencia, ahol a szakmai beszélgetések , a kiállítás és az afterparty fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás. Mentés másként.
A beszélgetések résztvevőinek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) hívunk, akik szerintünk valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren. Nagyon fontos, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás. Igazán szakmai és pozitív üzenetekre lövünk, és  a témák tekintetében próbálunk az aktuális kérdésekre összpontosítani.
A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte. Akár Magyarországon is.
Az esemény szlogene mentés másként, és ez nem véletlen. Az egész nap során célunk a programokon kívül folyamatosan aktívan tartani és bevonni az idelátogatókat. Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani.
A fenntarthatóságot közösen tudunk sikerre vinni; így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon. Tesszük ezt síppal, dobbal, DJ-vel, webriporterrel, játékkal és még sok minden mással.
Az első Fenntarthatósági Napra 2008-ban került sor, az FN9 pedig 2016. szeptember 24-én lesz.
Gyertek el, nézzétek meg, próbáljátok ki, érveljetek, kérdezzetek, tanuljatok és ötleteljetek! De legfőképpen ÉLVEZZÉTEK! Mentés másként."

Idén harmadszor vettünk részt kiállítóként ezen a napon. Néhány életkép rólunk... 
További hangulatképek: http://www.fenntarthatonap.hu/nezd-meg-az-fn9-et-kepekben/













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése