2014. augusztus 25., hétfő

Pályázat írás...

A gondolatokat tett követte, leírtuk, hogyan is működik Játszóházunk. Úgy gondoltuk, hogy olyan tevékenységeket találunk ki, amelyek a szórakoztató tanulást segítik elő.

Különböző próbatételeket fundáltunk ki, ezek közül néhány:
*        Zöldkunyhóban rendrakás: A szelektív konténerekkel megegyező állatfigurák segítségével külön válogathatják, illetve komposztálhatják a hulladékot.
*        Varázsösvény: Hazánkban fellelhető régen elfelejtett gyógyhatású növények, fák, cserjék megismertetése kirakó formában. (Ez fejleszti a növényvilág felismerését és alkalmazását egészségünk megőrzése érdekében.) Teakóstoló.
*        Furfangos kérdések: Tudod-e, hogy mit eszel? Itt összehasonlítjuk a gyárilag és a házilag készített étkeket. Összetételek kiválasztása és párosítása a kész élelmiszerek alapanyagai alapján képes formában.
*        Társas-ész-erő mozgató: Feleslegessé vált tárgyaink új szerepkörben. Ügyességi és logikai játékok. Amőba, memóriajáték (befőttesüveg tetejéből), Bowling (pillepalack felhasználásával), célba dobó (konzervdobozokból), kirakó (papírdobozokból).

Miután megírtuk augusztus 24-e estéjén útjára bocsájtottuk pályázatunkat! :)

   Vártunk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése